+45 70 90 09 00 24/7 Service

Priser

PRISER PÅ VEJHJÆLP & AUTOTRANSPORT

Priser fra kun d.kr. 550,-

Ring på telefon: +45 70 90 09 00 for prisestimat

autohjælp vejhjælp

Priser på autohjælp

Assistance Partner Danmark er en prisvenlig udbyder af autohjælp, vejhjælp og diverse transportløsninger, som ønsker at henvende sig til både private og erhverv. Vi transporterer både personlige og professionelle køretøjer, og yder vejhjælp til alle der kan befinde sig i en uheldig situation.

Vejhjælp priser – Spar mange penge

Du kan med fordel tage de økonomiske briller på, når du skal vælge, hvilken vejhjælps udbyder du skal kontakte, når uheldet er ude. Det har altid været vores hensigt at tilbyde billig vejhjælp, hvorfor vores faste lave priser også vil gøre sig gældende i fremtiden.

Det er ingen hemmelighed, at priserne på vejhjælp kan variere betydeligt fra udbyder til udbyder, så du bør tage hensyn til din pengepung ved at vælge en prisvenlig udbyder. Det er her, hvor vi kommer ind i billedet, da vi hører til blandt de billigste og bedste på det danske marked.

Maskintransport priser

Assistance Partner Danmark tilbyder også maskintransport til konkurrencedygtige priser, så du kan altså nemt og billigt få transporteret din virksomheds maskiner i fremtiden. Det er altid muligt at indhente et fordelagtigt tilbud på maskintransport, da det er en af de ydelser, vi har specialiseret os i.

Autotransport pris

Det er ingen større udfordring at transportere biler og andre motorkøretøjer, hvis man altså har det perfekte udstyr til formålet. Du kan ved at klikke dig ind på vores prisside blive nærmere introduceret for, hvad det koster at få transporteret et motorkøretøj.

Den reelle pris for autotransport vil afhænge af forskellige faktorer, så vi vil råde dig til at kontakte os med henblik på at få et uforpligtende tilbud.

Sådan afregner vi

Du kan ved at kigge på vores prisliste se, at afregningen er timebaseret, da det er det mest overskuelige for både kunde og virksomhed. Timeprisen for autohjælp, autotransport og vores andre ydelser afhænger af, om motorkøretøjet vejer over eller under 2500 kg.

Betalingen bedes venligst ske kontant.

call for help - click here
Facebook
Twitter